Fast Buds - semena konopí

Fast Buds

Semenná banka FastBuds byla založena v roce 2010 profesionálními chovateli z Los Angeles, kteří se přestěhovali do Španělska, konkrétně Katalánska. Mezi nejznámější odrůdy patří Zkittlez Auto a Blue Dream'matic Auto. Obě rostliny jsou poměrně velmi výnosné, a hlavně nenáročné na pěstování a vhodné i do venkovních podmínek.

Zkittlez Auto

Zkittlez Auto je populární samonakvétací hybrid se zvýšeným výnosem a růstem. Má 23 % THC. Toto konopí je vhodné pro relaxaci na gauči nebo pro pohodové, klidné setkání s přáteli, protože dobře vyvažuje účinky sativy a indicy. Rostlina potřebuje hodně zalévat a dobře reaguje na hnojiva. Jelikož během kvetení velmi zapáchá, doporučuje se používat uhlíkové filtry. Dorůstá maximálně do výšky jednoho metru. Konopí je vhodné, jak na venkovní, tak i vnitřní pěstování. Sklízet můžete po 9 týdnech, a to až 400 gramů. Listy má zelené a oranžové barvy s občasnými jemnými modrými a fialovými tóny. Marihuana je ideální pro odpolední či večerní kouření. Má uvolňující účinky, které vydrží přibližně 3 hodiny. Je vhodná pro začátečníky. Chutná po cukrovinkách a bobulích, společně s chutí manga, grapefruitu a čokolády. 

Blue Dream'matic Auto

V tomto konopí převažuje sativa, konkrétně ze 75 %. Roste poměrně rychle, její větvě jsou však tenké. Sklízet můžete již po 9-11 týdnech. Květy jsou bohaté na THC, rostlina má kolem 22 % THC. Její účinky jsou silné, pozitivní a energické. Má ráda velmi časté zalévání a je schopna vyprodukovat 450-600 g. Díky tomu je vhodná pro pěstitele, kteří hledají vysoce výkonnou rostlinu, ale zároveň méně náročnou. Velmi příjemně voní po pomerančích, zralých třešní a borovice. Je to vynikající marihuana, která je vhodná pro posezení s přáteli. Je to opravdu výborný kmen, na kterém si každý pochutná.