Gorilla Glue od Fair Seeds

Výkonné a uklidňující maximum – Gorilla Glue od Fair Seeds

Jedna z nejpopulárnějších odrůd konopných semínek je právě Gorilla Glue. Tato feminizovaná semena Gorilla Glue od Fair Seeds jsou plná šíleného množství trichomů, což dodává konopí vynikající chuť. Dochází ke spojení zemitých a sladkých tónů, společně s chutí citronu a borovice a tomu se zkrátka nedá odolat. Díky masivní produkci pryskyřice, jsou pupeny a celá rostlina extra lepkavé jako lepidlo, a právě z toho důvodu mají tato konopná semínka přízvisko Glue.

Historické počátky semen Gorilla Glue 

Chovatel Joesy Whales nebyl spokojen se semeny, které vyšlechtil a s domněním, že jsou konopná semínka „zkažená“ je vyhodil. Naštěstí jeho přítel Marrdog zachránil několik semen z této dávky a následující rok je vypěstoval. Vznikly z toho 4 fenotypy a ten čtvrtý, byl vyhodnocen jako nejlepší. Gorilla Glue č. 4 tak byla zachráněna z hrozícího zmizení z povrchu zemského a byla vypuštěna do světa, kde semínka marihuany Gorilla Glue sklízí samé úspěchy, a to i v podobě ocenění na kanabisových festivalech v Michiganu a Los Angeles, kde vyhrála první místo.

Účinky Gorilla Glue

Fair Seeds Gorilla Glue má kolem 24-26 % THC, přičemž některé její fenotypy dosahují i neuvěřitelných 30 %. Říkat, že Gorilla Glue je silná by bylo velké podhodnocení, jelikož tato marihuana je extrémně silná.

Tato velmi silná marihuana s vámi udělá velmi hlubokou relaxaci a vyspíte se tak, jako již dlouho ne. Při kouření vám zároveň dodá správné množství povznášející euforie. Kouření Gorilla Glue je úžasný zážitek a může být i vhodnou volbou při řešení problémů jako jsou chronické bolesti, přes nespavost až po deprese a mnoho dalšího.

Obrovská síla a velkolepé aroma, které v sobě konopná semínka Gorilla Glue ukrývají, vysvětlují, proč je právě tato odrůda konopí jedním z kmenů „must have“ pro každého vážného pěstitele. Vyzkoušejte ji a pochopíte, že celý ten rozruch kolem, má svůj důvod a opravdu to stojí za to!