Ocenění Barney's Farm Seeds, Critical Kush, Gorilla Zkittlez, Glookies

Ocenění Barney's Farm Seeds

Barney's Farm Seeds je jednou z nejpopulárnějších nizozemských semenných bank, jedná se o velkého hráče na trhu s konopnými semeny. Už jen to, že Barneyho konopná semínka vyhrála více než 40 ocenění High Time Cannabis Cup, svědčí o tom, že o kvalitě se nedá pochybovat.

High Time Cannabis

High Time Cannabis Cup je světový festival konopí, který byl založen v roce 1988 Stevenem Hagerem. Tento festival semínek konopí se koná každý rok v listopadu v Amsterdamu. Tým soudců zde rozhoduje, nejen o celkovém vítězi s nejlepší odrůdou konopí, ale je zde i mnoho dalších kategorií, jako je např. nejlepší indica, sativa či hybrid. První místo za nejlepší produkt roku 2019 vyhrál CHOICE – Mac1 Indoor Flower.

Barney's Farm Seeds vyhrála v posledních 10 letech první místo v kategorii BEST BOOTH, a to v roce 2010 i 2011. Barney's Farm má také svůj coffee shop v centru Amsterdamu a jedná se o jeden z nejoriginálnějších tamních coffee shopů. Nachází se jen pár minut chůze od hlavního nádraží a otevřeno mají každý den, kromě některých svátků, od 7. hodiny ráno. Také i tento coffee shop vyhrál ocenění v High Time Cannabis Cup, a to konkrétně v roce 2014 za nejlepší řetězec coffee shopů a následně v roce 2018 vyhrál opět první místo, a tentokrát to bylo za nejlepší konopí v kavárně.

Váháte, jaká semena marihuany Barney's Farm vyzkoušet?

Pokud váháte, čím od Barney's Farm začít, tak v žebříčku nejlépe hodnocených semen konopí této semenné banky najdete např. feminizovaná semena konopí Critical Kush, jedná se o kmen indica s působivou rodovou linií. Je ideální pro rekreační či léčivé účely, jelikož má silný relaxační účinek. Jste-li začínajícím pěstitelem nebo milujete klasickou indicu, tak Critical Kush určitě vyzkoušejte. Dále si mnoho lidí chválí Gorilla Zkittlez. Tato semínka konopí produkují ovocné vůně a silné, provokativní myšlenky. V případě, že hledáte něco, co vás uvolní a zároveň vám dodá hromadu motivační energie, pak je jasnou volbou Glookies.