Dutch Passion Seeds

Dutch Passion Seeds

Semenná banka Dutch Passion Seeds byla založena v sedmdesátých letech a je známa pro svou kvalitu semen. V průběhu let chovatelé pracovali s nejlepší genetikou, která byla k dispozici, se záměrem vyšlechtit nejlepší kmeny. V roce 1997 byla první semennou bankou, která začala vyrábět feminizovaná semena, což mnoho lidí v té době považovalo u konopíza nemožné. Následně v roce 2014 na konopné akci Spannabis byla korunována jako nejlepší semenná banka.

Hollands Hope

Hollands Hope je feminizovaná čistá indica s extrémně vysokou úrovní odolnosti. Je to ideální rostlina pro pěstování venku v chladnějších oblastech Evropy, jako je právě i Česká republika. Venku může dorůstat až 2 metrů a vyprodukuje extrémní množství pupenů, až 1000 g / rostlinu, pokud je v ideálních podmínkách. Tato indica vyvolává hluboce uvolňující pocity. Skvělá volba pro ty, kteří se potřebují zrelaxovat a uvolnit.

Frisian Dew

Dalšími semeny, které, byly vyvinuty pro pěstování venku v chladnějších oblastech Evropy je Frisian Dew hybrid. Toto konopí je vysoce odolné vůči plísním a velmi dobře a rychle roste. Je to ideální rostlina pro začínající pěstitele, jelikož je minimálně náročná. Má velmi jemnou chuť, se sladkým nádechem. Žádné návaly energie ani klidu nečekejte, udrží vás naprosto vyrovnanými.

Think Different

Think Different je oceňovaná samonakvétací sativa. Očekávejte výnosy v podobě až 500 g / m², snadný růst a 10týdenní čas sklizně. Má velmi jemnou vůni, chutná po citrusech, mátě a borovici. Tato marihuana je proslulá svými obrovskými palicemi, díky čemuž má nadprůměrné výnosy.

Auto Duck

Auto Duck je na pohled velmi zajímavá rostlina, jelikož nevypadá jako konopí, díky její struktuře listů, které rostou ve tvaru nohy kachny. Dorůstá do výšky 70 cm, i z toho důvodu je vhodná na menší zahrady nebo balkony. Má ovocnou chuť s intenzivním citronovým podtónem. Účinek je mírný, ideální pro kouření během dne.