Semenná banka Buddha Seeds

Semenná banka Buddha Seeds

Španělský výrobce semen marihuany Buddha Seeds vyniká svou maximální profesionalitou a vysoce kvalitními konopnými semeny.

Výzkum prováděný v Buddha Seeds

Výzkum konopných semen v Buddha Seeds lze rozdělit do několika základních sekcí. Zaprvé se zabývají molekulární biologií, konkrétně molekulárními markery, které jsou vhodné na přesnou identifikaci genů. U konopných semen je především zkoumána chloroplastová DNA. Dále se provádí analýza kanabinoidů, anebo tvorba a charakterizacepolyploidních vzorků. Díky těmto podrobným výzkumům byla semenná banka Buddha Seeds průkopníkem ve vývoji samonakvétacích konopných semen a jedná se o jednu z nejvíce uznávaných semenných bank, nejen ve Španělsku, ale i po celém světě. Na trhu působí od roku 2005 a neustále se šlechtí nové odrůdy semen marihuany, aby došlo k uspokojení i těch nejnáročnějších pěstitelů.

Nejoblíbenější konopná semínka od Buddha Seeds

Mezi nejoblíbenější odrůdy tohoto výrobce rozhodně patří feminizovaná semena konopí Magnum. Vůně této odrůdy jsou svěží a lehce kořeněné. Má výbušné účinky, které se projevují nekontrolovatelným smíchem.

Pokud máte rádi pronikavě sladkou chuť, tak určitě nevyberete špatně, když sáhnete po konopných semenech White Dwarf. Tato odrůda je ideální pro začínající pěstitele. Již po dvou měsících můžete sklízet. Další výhodou je, že neroste do výšin, a tak ji snáze můžete na své zahradě skrýt před zvědavýma očima.

V případě, že hledáte něco na relaxaci, tak ideální jsou semínka konopí Kraken. Tato marihuana se vyznačuje čerstvou mátovou a eukalyptovou chutí a dále má dlouhodobý relaxační účinek.