Dinafem Seeds

Dinafem Seeds

Semenná banka Dinafem Seeds přišla na trh v roce 2005 a nabízí nejlepší výběr konopných semen sativy a indiky po celém světě. Je uznávána, nejen pro své vynikající konzervační techniky, ale také pro vysokou kvalitu svých feminizovaných semen. 

Ochrana semen konopí

Zajímavostí je, že její zakladatelé jsou považováni za průkopníky v ochraně konopných semen. Když začali semínka konopí této banky prodávat, zjistili, že mnoho semen, které odesílali nebo přijímali, byly poškozeny z důvodu způsobu balení. Plastové nádoby nechránily semena před vlhkostí a světlem. Zatímco papírové obálky zase nebyly dostatečně vhodné na přepravu, z hlediska možného poškození obalu. Nyní jsou konopná semínka balena do obalu, který zabraňuje nevratnému poškození semen. Semena se nejprve umístí do čiré plastové lahvičky a ta se pak umístí do silné kovové nádoby, zajišťující absolutní bezpečnost při přepravě produktů po celém světě. 

Jaká konopná semínka vyzkoušet?

Nesmírně populární semínka konopí jsou Moby Dick CBD. Jsou to feminizovaná semena, která mají neskutečný účinek. Tato rostlina není tolik náročná na samotnou péči, ale je velmi náročná na světlo a živiny. Pokud jste milovníci silných kmenů marihuany, které hraničí až s psychedelií, tak zkuste tuto kosatku. Také ne nadarmo tato marihuana vyhrála v červnu 2017 druhé umístění na pozici Indoor Proffesional.

Pokud hledáte sladkou, ovocnou odrůdu a upřednostňujete chuť před účinkem, Sweet Deep Grapefruit je odrůda pro vás. Tato rostlina je extrémně pryskyřičná a chutná naprosto lahodně. Je vhodná na pěstování, jak venku, tak i vevnitř.

Další úžasně aromatickou marihuanou je Cheese CBD. Tato konopná semínka se stala v Anglii nesmírně populární. Rostlina má tvrdé a husté pupeny s extrémně silnou a pronikavou vůní, a právě proto se jí říká sýr. Má velmi silné štiplavé aroma a její pryskyřice je plná terpenů, díky čemuž má tak silnou aromatickou vůni.