Semena marihuany BlimBurn Seeds

Semena marihuany BlimBurn Seeds

BlimBurn Seeds je španělská semenná banka, která přišla na trh v roce 2002 a již od počátku sklízí velký úspěch. Tato semenná banka vznikla za účelem vyšlechtění zcela jedinečných kmenů s prvotřídní genetikou. Má vysoké psychoaktivní účinky a vykazuje maximální míru stability.

Kvalita konopných semínek BlimBurn Seeds

Konopná semínka BlimBurn Seeds se velmi zaměřují na kvalitu, dokonalou chuť a na vysokou úroveň psychoaktivních účinků. Pěstitelé konopných semínek se řídí heslem „kvalita nad kvantitou“, a proto přicházejí každý rok pouze s jednou novou odrůdou. Jejich semena jsou stabilní a čistá, díky tomu produkují silné plodiny, které nepotřebují vegetativní růstový cyklus. Zejména zmiňovaná stabilita zapůsobila na mistry po celém světě. Pěstitelé jsou z konopných semínek od BlimBurn Seeds vyloženě nadšeni. Ze semen vždy vyjde kvalitní rostlina bez žádných nežádoucích účinků. Společnost BlimBurn má nastaveno, jako svou misi, že má sloužit všem možným skupinám zákazníků. Z toho důvodu zavedla produktové řady s rozdílnými chutěmi, aby si každý pěstitel přišel na své.

Jaká semínka si pořídit?

V žebříčcích konopných semen od této banky se často vyskytují na prvních příčkách feminizovaná semena konopí Cindy 99. Tato konopná semínka mají v genetickém složení převážně sativu. Tato rostlina má pozoruhodně rychlý růst, sklízet lze již od 50 do 55 dnů a to, jak uvnitř, tak i venku, až do poloviny října. Venkovní rostliny mohou dosáhnout výšky až 300 cm. Chutná sladce a po ovoci, má v sobě totiž kmeny ananasu a grapefruitu. Produkce THC je velmi vysoká, je to až přes 20 %.

Mezi další velmi oblíbená konopná semínka patří BC Diesel. Tato feminizovaná semena pocházejí ze dvou nejslavnějších odrůd Jack Herer a NY Diesel. Tyto rostliny konopí obsahují hlavně genetiku indica. Jsou opět vhodné, jak na vnitřní, tak i venkovní pěstování.

Pakliže máte chuť na voňavé, ovocné tóny, tak určitě vyzkoušejte konopná semínka Mamba Negra. Rostlina vám vyroste rychle, a dokonce vykazuje i velmi dobrou odolnost vůči plísním.