DNA Genetics

DNA Genetics

Semenná banka DNA Genetics byla založena Donem a Aaronem v Amsterdamu a je známá tím, že je nesporným lídrem ve vytváření vysoce kvalitní lékařské genetiky. Za 16 let své existence získala konopná semínka DNA Genetics více než 200 ocenění ve všech kategoriích na nejprestižnějších konopných akcích po celém světě. Mezi nejznámější se rozhodně řadí Kosher Kush, 24K Gold a Strawberry Fields.

Kosher Kush

Jedná se o špičkovou marihuanu z Kalifornie, která roste velmi vysoko a potřebuje časté zalévání. Má velmi silné a intenzivní aroma, v chuti dominují lahodné zemité tóny. Tato konopná semínka vyhrála již mnoho ocenění, včetně Hight Time Cannabis Cup, a dalších prestižních konopných akcí.

24K Gold

Jedná se o velmi chutné konopí, které je velmi aromatické. Má silnou prozíravou vůni, která v kombinaci s čerstvými citrusovými podtóny, zachutná každému labužníkovi. Účinky této marihuany jsou velmi silné. Hladina THC je v průměru mezi 18-24 %. 24K Gold ve vegetativní fázi velmi rychle roste a vytváří silnou vrstvu trichomů bohatých na pryskyřici. Je to výborná marihuana, která nabízí vyvážené účinky pro milovníky indicy i sativy. 

Strawberry Fields

Název se k této marihuaně hodní naprosto perfektně, protože při kouření se budete cítit, jako byste byli přímo na poli jahod. Chutná po jahodách, ale je tam také nádech zralého banánu a citrusových plodů. Nenechte se zmást opojnou vůní. U této marihuany se může zdát, že její účinky budou spíše slabší, ale není tomu tak. Je určena pro zkušené uživatele. THC je výrazně nad 20 %, což spolu s velkým množstvím terpenů způsobuje účinek, který uspokojí i ty nejzkušenější kuřáky. Strawberry Fields je ideální na párty či společenská setkání s přáteli, uvede vás do pohody a naplní příjemnou euforií.