Semena marihuany Sensi Seeds

Semena marihuany Sensi Seeds

Big Bud

Marihuana Big Bud je známá pro své excelentní výnosy! Je to 85% indica a 15% sativa. Rostlina produkuje velké množství pupenů, které jsou zalité pryskyřicí. Voní pikantně a kvete pouhých 50 až 60 dnů. Chutná po kořeněném ovoci a její účinek je silný a relaxační.

Early Skunk

Semena marihuany Early Skunk vznikla zkřížením odrůdy Early Pearl a Skunk #1. Marihuana je vhodná i pro úplné začátečníky, jelikož je velmi nenáročná na pěstování. Navíc je rostlina odolná vůči plísním a je velmi přizpůsobivá. Účinek je především relaxační.

Jack Flash #5

Pokud hledáte marihuanu, která je opravdu snadná na pěstování, vyzkoušejte Jack Flash #5. Vzrůstově je to poměrně vysoká rostlina a voní po citronu, pepři a kořeněném ovoci. Účinek je povznášející a uklidňující. Chutná sladce a štiplavě.

First Lady

Marihuana First Lady je vysoce výnosná rostlina, která je ideální pro výrobu extraktů. Marihuana rychle kvete, je to pouhých 45 až 50 dní! Voní po sladkých a ovocných tónech. Účinek je relaxační. Semena konopí vznikla zkřížením Afghani a Hindu Kush.

Four Way

Marihuana Four Way spojuje čtyři nejsilnější kmeny indicy. Doba kvetení je 45 až 60 dní! Venku rostlina dosahuje výšky až 250 cm. Působí silně a dlouhodobě. Chutná po štiplavých hašišových tónech. Pěstování je vhodné, jak uvnitř, tak i venku.