Semena konopí Seedstockers

Semena konopí Seedstockers

AK420 Auto

Marihuana AK420 Auto je velmi oblíbená u pěstitelů. Hladina THC dosahuje až neskutečných 22 %. Není divu, že její účinky jsou tak silné a dlouhotrvající. Chutná po citrusovém ovoci a sklízet můžete přibližně za 11 týdnů. Výnosy jsou excelentní.

Amnesia Auto

Semena marihuany Amnesia Auto jsou vhodná na pěstování v interiéru i exteriéru. Marihuana je velmi silná, proto se doporučuje již zkušenějším kuřákům. Účinek je psychedelický a dlouhotrvající. Výnosy jsou nadprůměrné, ale důvodem, proč je u pěstitelů tak oblíbená, je její silný kouř.

BCN Critical XXL Auto

Jedna z nejsilnějších odrůd je marihuana BCN Critical XXL Auto. Její hladina THC se pohybuje kolem 22 % a výše. Pupeny má větší, než obvykle marihuany mívají a voní velmi aromaticky po citronech. Pěstování této odrůdy je snadné a nekomplikované.

BCN Critical XXL Fast

Marihuana BCN Critical XXL Fast se pyšní velmi rychlou genetikou. Již za pouhých 8 týdnů můžete sklízet. Rostlina dosahuje střední výšky a výnosy jsou nadprůměrné. Chutná po sladkých tónech a přináší pocit štěstí.

Big Bud Auto

Kvalitní kouř a bohatou úrodu poskytuje marihuana Big Bud Auto. Rostlině se daří v interiéru i exteriéru. Hladina THC dosahuje 22 %. Semena konopí vznikla zkřížením odrůdy Afghani a Skunk. Velmi snadno se pěstuje, proto je ideální i pro začátečníky s pěstováním. Chutná po ovoci.