Semena marihuany Seedstockers

Semena marihuany Seedstockers

Runtz

Semena marihuany Runtz jsou považována za jednu z nejlepších genetik v USA. Marihuana vznikla zkřížením Gelato 33 a Zkittlez. Hladina THC je extrémně vysoká, pohybuje se kolem 25 %. Doba kvetení trvá přibližně osm až devět týdnů. Marihuana se pěstuje snadno, výnosy jsou vysoké a účinek je silný.

Sherbet Auto

Marihuana Sherbet Auto je vhodná do interiéru i exteriéru. Sklízet ji budete při pěstování uvnitř přibližně za jedenáct týdnů, zatímco venku se doba sklizně o pár týdnů navíc protahuje. Hladina THC dosahuje 20 %. Chutná sladce po mangu a melounu. Tato marihuana se velmi doporučuje pro začínající pěstitele, kteří chtějí nekomplikovanou rostlinu.

Santa Marta Haze Auto

Samonakvétací marihuana Santa Marta Haze Auto je bohatá na THC a snadno se pěstuje. Marihuana je připravena ke sklizni za přibližně 75 dnů a dosahuje výšky jednoho metru. Chutná svěže po ovoci a borovici. Je velmi oblíbená, nejen pro své bohaté výnosy, ale především pro svou kvalitu.

Girl Scout Cookies Auto

Semena konopí Girl Scout Cookies Auto jsou jedna z nejoblíbenějších od semenné banky Seedstockers. Je to silně euforický hybrid, který je nenáročný na pěstování. Účinek přijde rychle a plně vaše tělo zrelaxuje. Doba květu trvá jedenáct týdnů. Jakmile vyzkoušíte tuto marihuanu, budete ji chtít pěstovat znovu a znovu.

Do Si Dos

Velmi silné konopí, které je bohaté na THC. Voní štiplavě a sladce. Dorůstá do střední výšky. Doba květu je osm až devět týdnů, účinek je silně euforický a mozkový. Marihuana Do Si Dos vás ohromí svou příjemnou chutí a extra silnými účinky.