Semena marihuany Royal Queen Seeds

Semena marihuany Royal Queen Seeds

Special Queen #1

Marihuana Special Queen #1 je vysoce výnosná rostlina, která se doporučuje začátečníkům v pěstování, jelikož je velmi nenáročná. Doba květu je pouhých osm týdnů a venku roste do výšky až tří metrů. Hladina THC dosahuje 18 %. Účinek je povznášející a velmi uvolňující.

Honey Cream Fast

Semena konopí Honey Cream Fast vznikla zkřížením BlueBlack, Maple Leaf Indica a White Rhino. Marihuana byla vyšlechtěna ve Španělsku a její pupeny jsou extrémně husté a lepkavé. Čím vás určitě dostane je její velmi intenzivní sladká chuť po karamelu. Účinek je psychedelický, ačkoli hladina THC není tak velká.

Purple Queen

Marihuanu můžete pěstovat v interiéru i exteriéru. Vyroste vám rostlina, která bude zbarvena do zářivě fialové barvy. Vůně je štiplavá, připomíná naftu se směsí borovice a citrusů. Hladina THC je obrovská, dosahuje 22 %. Celé vaše tělo se s marihuanou Purple Queen plně zrelaxuje.

Hulkberry

Semena marihuany Hulkberry vznikla zkřížením kmene Ghost OG a Strawberry Diesel. Rozhodně tato marihuana stojí za vyzkoušení, výnosy jsou nadprůměrné a hladina THC je ultravysoká. Rostlině se daří uvnitř i venku. Voní po palivu, citrusech a ovocných bobulích. Hladina THC dosahuje neskutečných 28 %!

Exotic Witch

Indický kmen Exotic Witch pochází ze severní Kalifornie. Roste do výšky 80 až 120 cm a doba kvetení je osm týdnů. Voní exoticky po kyselých a květinových tónech. Má uvolňující účinky a pomáhá lidem při problémech s usínáním.