Semena marihuany Dutch Passion Seeds

Semena marihuany Dutch Passion Seeds

Amsterdam Amnesia

Marihuana Amsterdam Amnesia je populární po celém světě. Marihuana je bohatá na THC a doba květu trvá devět až deset týdnů. Rostlina je vhodná i pro začínající pěstitele a je odolná proti roztočům. Chutná intenzivně po citrusovém ovoci.

Auto CBD-Victory

Marihuana Auto CBD-Victory je 75% sativa a 25% indica. Vyžaduje hodně světla, ideálně 20 hodin denně. Sklízet můžete přibližně za deset týdnů. Hladina CBD dosahuje až 6 %, zatímco obsah THC je maximálně na úrovni 0,3 %. Chutná po octu a borovici.

THC-Victory

Ze semen marihuany THC-Victory vám vyroste středně velká odrůda. Chutná velmi intenzivně po citrusovém ovoci a doba květu trvá kolem 75 dnů. Marihuana je vhodná pouze do interiéru a její výnosnost je průměrná.

C-Vibez

Marihuana C-Vibez je velmi rychle rostoucí hybrid, který je navíc vysoce výnosný! Kvete přibližně 11 týdnů a roste do výšky až 1,5 metru. Chutná výrazně po citronu a dřevinách. Efekt při kouření je uzemňující.

Banana Blaze

Semena konopí Banana Blaze si velmi často pořizují nováčci v pěstování, jelikož rostlina je velmi nenáročná a snadná na pěstování. Výnosnost je nadprůměrná, pohybuje se kolem 500 g/m2. Kvete osm týdnů a dosahuje výšky až 1,5 metru. Účinky jsou relaxační.