Semena marihuany DNA Genetics

Semena marihuany DNA Genetics

Lemon 18

Semena marihuany Lemon 18 jsou považována za jedna z nejlepších od semenné banky DNA Genetics. Marihuana je středně velká rostlina, která je poseta enormním množstvím pupenů. Doba květu trvá přibližně devět týdnů a v exteriéru se doporučuje sklízet ke konci září. Účinky jsou povznášející a uvolňující.

Strawberry Sorbet

Naprosto vynikající marihuana, která chutná sladce po jahodovém sorbetu! Marihuana Strawberry Sorbet je vysoce výnosná a kvete pouhých devět týdnů. Výnosy se pohybují v rozmezí 500 až 650 g/m2. Účinky jsou uvolňující, povznášející a také kreativní.

Sour Sorbet

Tato marihuana vyniká svou dokonalou chutí, dobrým výnosem a rychlým růstem. Sklízet můžete již za devět týdnů. Pupeny mají mrazivý vzhled díky silné vrstvě pryskyřice, kterou jsou pokryty. Sour Sorbet chutná po naftě a smetaně. Je to velmi nevšední kombinace, kterou si velmi rychle oblíbíte!

Sorbet Stash

Marihuana Sorbet Stash nevyžaduje žádnou speciální péči, proto je vhodná i pro začínající pěstitele. Výnosnost je nadprůměrná a účinky jsou extrémně silné. Pupeny jsou při růstu zbarveny do růžova a jsou silně aromatické. Marihuana ulevuje od stresu a bolestí. Rostlině se daří venku i uvnitř, ale nejlepší výsledky dosahuje ve skleníku.

Sorbet Dreams

Semena konopí Sorbet Dreams vznikla zkřížením Kush Dreams a Sorbet. Rostlině se daří v interiéru i exteriéru, ale nejvíce výnosná je ve venkovních podmínkách. Výnosy bývají kolem 450 až 500 g/m2. Chutná velmi intenzivně po smetaně. Účinky jsou povznášející a relaxační.