Semena konopí Humboldt Seeds

Semena konopí Humboldt Seeds

Organization San Bacio Gelato

Semena marihuany Organization San Bacio Gelato vyšlechtil známý pěstovatel Sherbinski. Pro toto konopí je typická vysoká hladina THC a obrovské výnosy, které dosahují někdy až čtyř kilogramů! Má velmi silné účinky, proto je vhodná již pro zkušenější kuřáky.

Organization Purple Matcha

Výborné konopí pro začátečníky! Organization Purple Matcha se může pochlubit obrovskými výnosy, dlouhotrvajícími účinky a vynikající souhrou chutí hřebíčku, skořice a černého pepře. Úroveň THC je v rozmezí 20 % - 25 %.

Lemon Thai Kush

Konopná semínka Lemon Thai Kush vznikla zkřížením Haze a White Widow. Marihuana intenzivně voní po květinách a dostane vás do dobré nálady. Chutná po citrusech, borovici a pepři. Pakliže hledáte silnější marihuanu, určitě vyzkoušejte Lemon Thai Kush! Její účinky jsou silné a dlouhodobé.

Black Dog

Krásná marihuana Black Dog vznikla zkřížením Blackberry Kush a Emerald Headband. Rostlina je více náchylná na plísně a choroby, proto je potřeba tomu věnovat při pěstování zvýšenou pozornost. Za pořízení ale určitě stojí, jelikož má mimořádné výnosy. Z počátku má spíše mozkový efekt, který se postupně uvolňuje.

Dr Greenthumb's Em-Dog By B-Real

Dr Greenthumb's Em-Dog By B-Real se hodí do jakéhokoliv prostředí. Marihuanu můžete pěstovat venku, vevnitř či ve skleníku, daří se jí všude. Chutná po tropickém ovoci a exotickém dřevu. Účinek je silný, přivede vás do naprosté relaxace.