Semena konopí Fast Buds

Semena konopí Fast Buds

Fastberry Auto

Ideální marihuana pro milovníky ovocných chutí. Fastberry Auto chutná po jahodách a borůvkách. Rostlina neroste moc do výšky, ale spíše do šířky. Má mnoho postranních větví, které jsou obaleny pryskyřicí. Marihuana vás nabudí a následně příjemně uvolní. Využívá se také proti bolestem a nevolnostem.

Girl Scout Cookies Auto

Semena marihuany Girl Scout Cookies Auto jsou velmi oblíbená ve Spojených státech a postupně si získávají popularitu i v Evropě. Pokud máte radši sladké chutě, bude vám toto konopí určitě chutnat, jelikož připomíná sladké sušenky. Nejvíce se hodí na posezení s přáteli, přivede vás do dobré nálady.

Blackberry Auto

Pokud máte problémy s usínám, je Blackberry Auto pro vás jasnou volbou. Marihuana uvolňuje napětí ve svalech a pomáhá s potížemi s usínáním. Jak už název vypovídá, chutná po ostružinách s pozadím máslových tónů.

Six Shooter Auto

Neobvykle výnosná marihuana, která má silné účinky. Semena konopí Six Shooter chutnají po tropických citrusech. Účinek je okamžitý a velmi hluboký, proto je konopí vhodné spíše na večer. Již za pouhých devět týdnů můžete sklízet bohaté výnosy.

G14 Auto

Marihuana je vhodná pro začátečníky, jelikož je odolná vůči plísním a nevyžaduje velkou péči. Typická je pro ni citrusová vůně společně s prvky dřeva. Pomáhá uvolnit svaly a zbavit tělo nervového napětí. Roste do výšky jednoho metru, takže je ideální na pěstování i do menších prostor v interiéru. Pokud se vám nedaří pěstování marihuany, určitě vyzkoušejte G14 Auto, je to opravdu nenáročné konopí!