Semena konopí Dutch Passion Seeds

Semena konopí Dutch Passion Seeds

Shaman

Semena marihuany Shaman byla vyšlechtěna v 80. letech. Semena jsou vyvinuta speciálně pro venkovní a skleníkové pěstování. Jedná se o velmi rychle kvetoucí rostlinu, která má nadprůměrné výnosy. Tento druh marihuany odolává hnilobám a plísním, což je velmi důležité pro rostliny pěstované venku. Chutná sladce a její účinek je spíše povznášející.

White Widow

Konopná semínka White Widow by měl rozhodně každý pěstitel vyzkoušet. Tato odrůda byla představena koncem 90. let a od té doby patří mezi nejoblíbenější nizozemské kmeny. White Widow můžete pěstovat i venku, s výjimkou chladných severských států v Evropě. Vůně a chuť je velmi jemná a příjemně se při kouření zrelaxujete.

Skunk 1

Marihuana Skunk 1 je společně s White Widow v Nizozemí jedna z nejslavnějších. O kvalitě Skunk 1 také svědčí řada ocenění. Je ze 75 % sativa a 25 % indica. Nejlepší je rostlinu pěstovat vevnitř, případně ve skleníku, venkovní podmínky jí nedělají dobře. Doporučuje se dbát na velmi dobrou cirkulaci vzduchu v místnosti, kde konopí pěstujete, jelikož je náchylné na plísně. Chutná sladce a účinky jsou silné.

Mazar

Mazar je jeden z nejsilnějších kmenů semenné banky Dutch Passion Seeds. Byl vyšlechtěn v 80. letech 20. století. O jeho kvalitě také svědčí to, že se jedná o jeden z nejvíce prodávaných kmenů v Nizozemí. Rostlina neroste moc vysoko, ale má spoustu postranních větví. Pro nováčky v pěstování je to ideální rostlina, jelikož je skoro nenáročná.

Kerosene Krash

Kerosene Krash je vhodný na pěstování v interiéru. Rostliny rostou do střední výšky, ale výnosy mají fantastické. Nejzajímavější na této marihuaně je její intenzivní vůně po naftě. Hladina THC je kolem 20 %, Kerosene Krash je velmi silná a povznášející marihuana.