Semena konopí DNA Genetics

Semena konopí DNA Genetics

Sour Tangie

Semena konopí Sour Tangie vznikla zkřížením East Coast Sour Diesel a Tangie. Marihuana je vysoce výnosná a silně uvolňující. Každému při kouření vykouzlí úsměv na tváři a zbaví ho napětí. Rostlina má na sobě obrovské palice plné pryskyřice a je pro ni typická intenzivní dieselová vůně.

Tangieland

Ideální marihuana při posezení s přáteli v klidném duchu, má vysoké relaxační a uklidňující účinky. Výnosnost je také velmi slušná, produkuje mezi 450 až 500 g/m2. Nejlepší je dát si Tangieland večer, jelikož se vám pak po ní bude dobře spát.

Sour Strawberries

Semena marihuany Sour Strawberries jsou z 60 % indica. Vznikla křížením Strawberry Banana a Sour Chemdog. Zpočátku chutná po jahodách a banánu, ale na konci je příjemně kyselá. Zažijete neskutečnou euforii a pocit uvolnění, který vede až k ospalosti.

Cherry 18

Všichni pěstitelé tuto odrůdu obdivují za její obrovskou výnosnost a rychlou dobu kvetení. Vyzkoušejte ji a uvidíte, že z ní budete také nadšeni. Navíc marihuanu Cherry 18 můžete pěstovat ve venkovních i vnitřních podmínkách. Působí uvolňujícími účinky, proto je vhodná při problémech s usínáním. Jak už název vypovídá, chutná po třešních, a to velmi intenzivně.

Sour Juice

Chutná po tropickém ovoci, ale má lahodně kyselý závěr. Perfektně vás zrelaxuje, ale jakmile začnou její účinky klesat, budete se cítit ospalí. Proto je vhodné si dát marihuanu Sour Juice spíše večer. Pupeny jsou krásně zbarveny, místy až do modra. Doba kvetení je kolem 55 až 60 dnů.