Semena marihuany Mr. Nice Seeds

Semena marihuany Mr. Nice Seeds

The Doors - NL5Hz x Haze AC

Marihuana The Doors - NL5Hz x Haze AC má velmi dobré výnosy, dosahují až 600 g/m2. Rostlina má velmi husté pupeny, které jsou plné pryskyřice. Nejvíce se marihuaně bude dařit ve venkovních podmínkách. Účinek je především mozkový a povznášející. Všichni pěstitelé tuto marihuanu obdivují, určitě stojí za vyzkoušení!

Walkabout

Walkabout je směsice konopných outdoorových kmenů, které pocházejí ze čtyř genetik. Jedná se konkrétně o Thai Skunk, Mexican, New Guinea a Haze. Z každého semena by měla být úrodnost alespoň 450 gramů na rostlinu. Nejvíce se rostlině daří v exteriéru.

U2 - Early Queen x Haze AC

Marihuana U2 - Early Queen x Haze AC se nedoporučuje začátečníkům, jelikož vyžaduje větší péči při pěstování. Nejvíce se marihuaně bude dařit v interiéru či ve skleníku. Vnitřní kvetení se pohybuje v rozmezí deseti až dvanácti týdnů. Výnosy bývají kolem 500 g/m2. Účinek je povznášející a hluboce mozkový.

Super Silver Haze

Semena konopí Super Silver Haze jsou doslova legendou, také vyhrála několik ocenění na High Time Cannabis Cup. Marihuana má velký výnos a doba květu je pouhých devět až deset týdnů. Účinek je dlouhodobý a silný. Semena marihuany vznikla zkřížením Skund, Northern Lights a Haze.

Shark Shock

Marihuanu Shark Shock vyšlechtil slavný pěstitel Shantibaba. Marihuana je vysoká rostlina, která je velmi aromatická. Doba kvetení je 50 až 56 dnů a výnosnost se pohybuje v rozmezí 500 až 600 g/m2. Nejvíce se rostlině daří venku či ve skleníku.