Semena marihuany Humboldt Seeds

Semena marihuany Humboldt Seeds

Organization Fast Flowering OGKZ

Marihuana Organization Fast Flowering OGKZ je v interiéru připravena ke sklizni za 58 až 63 dní. Výnosnost bývá 360 až 420 g/m2. Ve venkovních podmínkách marihuana roste do výšky až tří metrů. Voní intenzivně po citrusech a kořeněných tónech. Hladina THC dosahuje až 20 % a obsah CBD je na úrovni 0,1 %. Účinek je klidný a vyvolávající radost.

Organization Fast Flowering Green Crack

Marihuana Organization Fast Flowering Green Crack je velmi odolná vůči nepříznivým podmínkám, má vysoké výnosy a excelentní chuť. Sklízet ji můžete již za 44 až 50 dní a roste do výšky až 250 cm. Účinek je relaxační a uvolňující, proto se marihuana často využívá ke zmírnění úzkosti a stresu.

Organization The New

Semena marihuany Organization The New vznikla zkřížením Girl Scout Cookies a Larry OG. Marihuaně se nejvíce daří v interiéru či ve skleníku. Doba květu se pohybuje kolem 70 dnů a výnosnost dosahuje až 600 g/m2. Při pěstování venku může marihuana vyrůst až do výšky 4 metrů. Produkce pryskyřice je obrovská, proto je marihuana vhodná i na výrobu extraktů. Chutná sladce po skořicovém koření.

Organization Three Blue Kings

Marihuana Organization Three Blue Kings je 70% indica a nejvíce se jí daří v teplém a suchém podnebí nebo ve skleníku. Výnosnost je famózní, v rozmezí 3 000 až 4 000 g/rostlinu. Marihuana je velmi silná, má husté pupeny a nepotřebuje při růstu žádnou podporu. Voní sladce, ovocně a zároveň pikantně.

Organization Ogkz

Semena konopí Organization Ogkz vznikla zkřížením marihuany Zkittlez a OGKB. Marihuana má ohromující výnosy a vysokou hladinu THC. Nejvíce se jí daří uvnitř či ve skleníku. Chuť je směsice kadidla, paliva, borovice, hroznů a skořicového koření. Účinek je silný a dlouhotrvající.