Semena marihuany Fast Buds

Semena marihuany Fast Buds

C4 Matic Auto

Marihuana C4 Matic Auto vznikla zkřížením genů White Widow, Skunk, Big Bud a Ruderalis. Marihuana je velmi nenáročná na pěstování, jelikož je odolná vůči škůdcům a plísním. Roste do výšky 70 až 100 cm a její účinek je uvolňující. Kvete přibližně osm týdnů a chutná po citrusovém ovoci.

Lemon AK Auto

Marihuana Lemon AK Auto roste do výšky až jednoho metru. Je vhodná na pěstování uvnitř i venku. Marihuana je vhodná pro začínající pěstitele, jelikož je odolná proti plísním. Sklízet můžete přibližně za 65 dní. Chutná po borovici a citronech. Hladina THC dosahuje až 24 %, účinek je povznášející, kreativní a euforický.

Green Crack Auto

Marihuana Green Crack Auto je vyvážený hybrid, který roste do výšky 60 až 90 cm. Rostlině se daří v interiéru i exteriéru. Pokud máte rádi citrusovou chuť, bude vám tato marihuana chutnat. Připomíná čerstvě upečený citrusový koláč, který je smíchán s mangovou chutí. Účinek je euforický a stimulující.

Strawberry Pie Auto

Semena marihuany Strawberry Pie Auto jsou vhodná na pěstování uvnitř i venku. Marihuaně se daří téměř ve všech klimatických podmínkách a prostředích. Roste do výšky maximálně jednoho metru, sklízet můžete přibližně za devět týdnů. Marihuana voní po sladkých jahodách a bylinkách.

Wedding Cheesecake Auto

Pro začátečníky jsou semena konopí Wedding Cheesecake Auto ideálním začátkem. Marihuana se snadno pěstuje a je odolná vůči škůdcům a teplotním výkyvům. Rostlinu lze pěstovat uvnitř i venku. Hladina THC dosahuje 22 %, díky čemuž je její účinek silný a dlouhodobý.