Semena marihuany DNA Genetics

Semena marihuany DNA Genetics

Sorbet 4

Marihuana Sorbet 4 chutná po ovocných a krémových tónech. Účinek je relaxační a zároveň mozkový a euforický. Semena konopí vznikla zkřížením GG #4 a Sorbet. Má velmi dobré výnosy, kolem 500 g/m2. Doba květu je přibližně devět týdnů.

Gelato Sorbet

Marihuana Gelato Sorbet produkuje velmi dobré výnosy. Doporučuje se začínajícím pěstitelům, jelikož je nenáročná na pěstování. Vnitřní výnosy se pohybují v rozmezí 450 až 500 g/m2. Sklízet můžete za osm až devět týdnů. Chutná po ovoci a působí relaxačně, ospale a zároveň euforicky.

Double Stuffed Sorbet

Double Stuffed Sorbet je velmi silný hybrid, který intenzivně voní a chutná krémově. Výnos je velký, dosahuje až 650 g/m2. Marihuaně se daří venku i uvnitř, ale nejvíce výnosná je ve skleníku. Účinek je euforický, povzbuzující a relaxační.

Blood Orange Sorbet

Marihuanu Blood Orange Sorbet můžete pěstovat v interiéru i exteriéru. Roste do střední velikosti, proto je vhodná i do menších prostor. Doba květu je pouhých 56 dní! Při kouření si užijete relaxaci a zároveň euforii. Mnoho pěstitelů si chválí její chuť. Je to kombinace citrusových tónů a smetanové struktury.

Banana Sorbet

Semena marihuany Banana Sorbet vznikla zkřížením odrůdy Banana OG a Sorbet. Je to 70% indica, která roste dobře ve všech prostředích. Má velmi husté pupeny, které jsou hojně pokryty krystaly pryskyřice, proto je marihuana vhodná pro výrobu extraktů a koncentrátů.