Semena marihuany DNA Genetics

Semena marihuany DNA Genetics

Cannalope Haze

Marihuana Cannalope Haze je velmi snadno rostoucí rostlina, která je ideální pro začínající pěstitele. Doba kvetení je velmi krátká, za pouhých 65 dní můžete sklízet. Vnitřní výnosy dosahují až 600 g/m2. Voní po sladkém a zralém melounu, který je smíchán s citrusovými tóny. O kvalitě této marihuany svědčí také řada ocenění, jako je např. první místo v CABA Cup v roce 2010.

Crocketts Confidential

Semena konopí Crocketts Confidential vznikla zkřížením LA Confidental a Family Secret. Voní velmi intenzivně po hroznech a meruňkách, společně se zemitými tóny. Marihuana je vhodná na pěstování do interiéru i exteriéru. Účinky jsou relaxační, euforické a povzbuzující.

Crocketts Dawg

Marihuana Crocketts Dawg roste do střední výšky. Jedná se o 60% indicu. Semena marihuany vznikla zkřížením Guava Dawg a Family Secret. Rostlina je vhodná na pěstování uvnitř i venku. Výnosy má nadprůměrné a chutná po hroznech.

Tangilope

Marihuana je 80% sativa, která je vhodná pouze do interiéru. Ke sklizni je Tangilope připravena již za devět týdnů. Chutná velmi svěže po ovoci, zejména po citrusech. Rostlina velmi silně páchne, proto se doporučuje si zakoupit i uhlíkové filtry. Účinek je povzbuzující a euforický.

DJ's Gold

Vynikající chuť sladkých citrusů vás uchvátí! Marihuana DJ's Gold vás uvolní a zlepší vám náladu. Výnosy jsou fantastické, dosahují až 600 g/m2. Marihuana je velmi odolná a snadno roste, proto se doporučuje i úplným začátečníkům.