Semena marihuany Buddha Seeds

Semena marihuany Buddha Seeds

Medikit Auto

Léčivá marihuana Medikit Auto má vysokou hladinu CBD, která se pohybuje kolem 20 %. Velmi snadno se pěstuje, proto se doporučuje začínajícím pěstitelům. Sklízet můžete již za 75 dnů. Chutná sladce po citronech a pomerančích.

Amnesia

Marihuana Amnesia po zavedení na trh okamžitě vystřelila nahoru, a to díky jejím účinkům. Vaše myšlenky se rozjedou na plné obrátky, budete otevřeni novým nápadům. Dále má léčivé účinky, jelikož snižuje úzkost a stres. Voní výrazně po kadidlu. Obecně je často využívána umělci, jelikož podporuje kreativního ducha.

Deimos

Ze semen marihuany Deimos vám vyroste velmi hustá rostlina s bohatým výnosem. Během kvetení voní sladce po bylinkách. Účinky jsou silně uvolňující. Chuť je lehce pikantní a zároveň ovocná.

Syrup

Pro milovníky sladkých chutí je marihuana Syrup jasnou volbou. Jedná se totiž o nejsladší hybrid na trhu. Marihuana je také vhodná na lékařské užití. Hlavní důvod, proč je u kuřáků tak oblíbená je ale její sladce ovocná chuť.

Pulsar

Semena konopí Pulsar jsou velice oblíbená pro svou vysokou výnosnost a extrémně silný růst. Marihuana je vhodná spíše pro zkušenější kuřáky, jelikož účinky jsou velmi stimulující a energické.  Chutná po koření a pižmu.