Semena marihuany Barney's Farm Seeds

Semena marihuany Barney's Farm Seeds

8 Ball Kush

Marihuana 8 Ball Kush je velmi odolná rostlina, které se daří téměř ve všech podmínkách. Sklízet ji můžete přibližně již za 50 až 55 dnů. Pokud hledáte marihuanu, která vás plně zrelaxuje, určitě vyzkoušejte 8 Ball Kush. Chutná po sladkých, zemitých a kořeněných tónech.

Acapulco Gold

Marihuana Acapulco Gold vám poskytne vysokou hladinu THC a velmi dobré výnosy. Uvnitř rostlina dosahuje výšky kolem 100 cm, zatímco venku může dosáhnout výšky až 200 cm. Marihuana dokonce vyhrála ocenění v kategorii „Nejlepší sativa“ na High Times Cannabis Cup v roce 2010.

Amnesia Lemon

Hledáte-li silné euforické napětí, marihuana Amnesia Lemon vás nezklame! Hladina THC se pohybuje kolem 20 %, díky čemuž účinky jsou silné a povzbuzující. Chutná po citronech a skunku. V roce 2004 tato odrůda vyhrála ocenění na High Time Cannabis Cup v kategorii „Nejlepší sativa“.

Blueberry Cheese

Ze semen marihuany Blueberry Cheese vyroste rostlina o výšce 80 až 90 cm. Marihuana je ideální pro začínající pěstitele, jelikož doba květu je krátká a má vysoký obsah THC. Účinek je euforický a přinášející pocit štěstí. Chuť je směsice pikantních, sladkých a sýrových tónů.

Crimea Blue

Kombinaci chuti borůvek, rozmarýnu a zemitých tónů přináší marihuana Crimea Blue. Semena konopí vznikla zkřížením odrůdy Turkman a Blueberry. Hladina THC dosahuje 18 %, proto je účinek dlouhotrvající a psychoaktivní. Marihuana je středně náročná na pěstování, proto je vhodná spíše pro zkušenější pěstitele.